ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Javi Gracia arriba hui a València

Per Pablo Marquez · 27 Juliol, 2020

Tot pareix indicar que Javi Gracia ha sigut l’entrenador seleccionat per Meriton Holdings per a entrenar al València la pròxima temporada i el club vol que siga oficial esta setmana.

Segons ha informat el periodista de Superdeporte, Carlos Bosch, Javi Gracia arribarà hui a València. Per tant, és evident que el tècnic que fitxarà el club serà ell.

UN GRAN CÀSTING D’ENTRENADORS

Javi Gracia ha sigut seleccionat d’una llarga llista d’entrenadors que manejava el València per a contractar. A la llista hi havia molta varietat de noms i perfils diferents. Hi havia entrenadors contrastats com Pochettino, Laurent Blanc i José Bordalàs. I per altra banda, noms de tècnics amb poca experiència com Aitor Karanka i Rubén Baraja.

L’últim treball de Javi Gracia va ser en el Watford on va deixar al club anglés en la 14° posició i va arribar a la final de la Copa de la Lliga. El Watford va prescindir de Javi Gracia a principis d’esta temporada i ahir el club anglés va descendir a la Championship.

Javi Gracia és un entrenador apassionat per l’ordre tàctic. El seu esquema favorit és el 4-4-2, però també està obert a variar el sistema si és necessari. A més, és un entrenador molt meticulós i treballador. Controla el pes dels jugadors i sempre vol intensitat.

Gracia firmarà amb el València per a les dues pròximes temporades. La sort del tècnic serà la de tots els valencianistes que no volen viure una altra temporada com esta.