La millor informació del ValènciaCF en valencià

Javi Gracia abandona la Ciutat Esportiva de Paterna
,

Javi Gracia abandona la Ciutat Esportiva de Paterna

COMPARTIR

728-90

Meriton Holdings ha pres la decisió d’acomiadar a Javi Gracia en el dia de hui. L’entrenador navarrés no acabarà la temporada i rebrà la quitança per haver sigut acomiadat abans de finalitzar el seu contracte amb el club de la Capital del Túria.

Voro serà l’entrenador del València d’ací a les quatre jornades que falten abans de finalitzar la temporada. L’objectiu del València és aconseguir els punts necessaris per a no complicar-se la vida i no sofrir per baixar a la Lliga SmartBank.

Javi Gracia no ha fet cap declaració

Pel que respecta a Javi Gracia, l’entrenador navarrés ha eixit ja de la Ciutat Esportiva de Paterna. Este matí li han notificat que no continuaria com a entrenador del València. Segons ha informat Onda Esportiva València, Javi Gracia ha abandonat en el seu vehicle personal les instal·lacions d’entrenament del València CF.

A la porta d’eixida estaven esperant tots els mitjans de comunicació per a intentar que el tècnic navarrés parlara sobre l’ocorregut. Finalment, Javi Gracia no ha dit res, ja que no ha volgut aportar cap declaració sobre el seu acomiadament.

Per este motiu, sense baixar la finestra del seu cotxe, Javi Gracia ha abandonat la Ciutat Esportiva de Paterna sense dir cap paraula. El València ha sigut incapaç de guanyar des del passat vint-i-un de març. Per este motiu, des de Meriton Holdings han considerat oportú prescindir de Javi Gracia, ja que no volien sofrir durant les últimes jornades de la competició. la pròxima temporada arribarà un altre entrenador, el qual intentarà revertir la situació del València, el qual ja porta dos temporades consecutives sense classificar-se per a Europa.