+  DECLARACIONS  PRIMER EQUIP  

Javi Fuego: “Som joves però hem de donar rendiment des de ja”

Per Blanquinegres · 14 Juliol, 2015

Javi Fuego ha passat per sala de premsa de la Ciutat Esportiva del VCF per tal de repassar el que fins al moment esta sent la pretemporada valencianista. L’astuarià ha valorat molt positivament les noves incorporacions tot i la curta edat que poden tindre.

 

Per a mi és una alegria que hi haja tanta gent jove que contagien joventut , entusiasme. L’any passat també es va saber conjugar els que som un poc més veterans amb eixa gent jove que ha vingut amb moltíssima ambició i moltíssimes ganes, donant importància al fet d’arribar a un Club tan gran com és el VCF. Jove amb veterans està venint molt bé, esta clar que el futur del VCF pinta molt bé però també tenim clar que hem de donar rendiment des de ja.

Tenim la sort d’estar dins un vestidor molt bo. Per als nous es molt fàcil integrar-se, els que ja estem saben que el més important es fer grup. A nivell particular, en el meu cas personal l’única cosa que me queda és treballar i demostrar-li al mister que estic per a quan ell m’ho demane.

Volem seguir el camí de l’any passat, que per a mi és el correcte, el d’estar dia a dia donant en màxim. L’any passat teníem diferents esquemes, enguany hem començat amb 3 darrere i 2 carrilers amb profunditat i això també demostra que tenim alternatives diferents per poder formar un onze, a més han d’incorporar-se gent com ho han fet hui Alcácer, Mustafi i Soso. Però sobretot és que el grup continua treballant amb una dinàmica molt bona i la base de la temporada passada esta funcionant.

Si te sóc sincer, encara no hem parlat d’això, estem més pensant en agafar conceptes, treballar les cames i que estén apunt per a la temporada. És cert que tenim un eliminatòria molt important i al cap de cada u segur que si que pensa en la prèvia però ja te dic en objectius col·lectius encara no hem parlat. Ara estem més per parlar de les agulletes que tenim que de la prèvia.

A ser un home de futbol pues vas mirant que passa al mercat i es cert que Sevilla i Atlètic han fet fitxatges de gent contrastada però també s’han marxat futbolistes importants i tal vegada hauran de refer l’equip cosa que nosaltres no hem de patir.

Visita molt positiva la de Peter. Va mostrar-se molt proper com és ell, això si va ser molt rapida. Crec que ara a Xina, el més segur és que tornem a vore’l.