+  DECLARACIONS  PRIMER EQUIP  

Javi Fuego: “Si l’equip torna a donar la bona imatge de solvència, l’afició estarà amb nosaltres”

Per Blanquinegres · 08 Septembre, 2015

L’asturià, Javi Fuego ha parlat després de la sessió matinal de hui, de cara al partit de dissabte davant l’Sporting de Gijón, un partit molt especial per a ell pel seu passat a Mareo

 

Amb ganes de tornar a la competició i sobre tot un partit especial per a mi ja que l’Sporting és el club que va formar-me com a persona com a futbolista i en moltes ganes de competir i traure els 3 punts que son importants per a nosaltres.

Partit complicat, intens i molt ben treballat de la mà d’Abelardo amb un bloc molt compacte. No han encaixat gol i saben que poden competir en primera divisió, però cal mirar les nostres opcions i anar a per els 3 punts.

No mire si hi ha partit després de Gijón, no mire si hi ha Champions, només mire en el partit de dissabte. Cal competir i sumar ja de 3 en 3 per no perdre el tren del equips de dalt.

Abdennour i Aderllan s’han incorporat molt bé i han sigut rebuts molt be dins nun grup molt sà. És un plaer que la gent s’incorpore amb eixa força.

No hem de ser alarmistes. És cert que l’afició no va acabar contenta però nosaltres som els primers que tampoc al vore el resultat de davant el Depor. Si l’equip torna a donar la bona imatge de solvència de la temporada passada l’afició estarà amb nosaltres. L’afició està amb moltes ganes de Champions.

L’obligació de guanyar al VCF és a diari o cada 3 dies amb la Champions. Sempre. Pressió, no però els equips sumen punt si nosaltres volem sumar abans millor.

Estem a un projecte continuista. Hem de seguir buscant l’objectiu de ser de Champions tot i que equips com Sevilla i Vila-real s’han reforçat be. Però l’equip esta capacitat per competir.

Enzo és un molt bo company i que té un potencial impressionant. Tenim moltes opcions al centre del camp, Rodrigo de Paul, André, Dani.

Cal ser coherent tot i la nostra ambició. Crec que Barça i Madrid estaran dalt si no passa res greu però la resta hem d’estar atents i estar prop d’ells. Preferisc anar pas a pas i no pensar en Lliga o Champions, ja marcarà el camí la pròpia competició.

La plantilla està tranquil·la perquè tenim a Jaume o Yoel i tenen una capacitat de treball molt gran i sabem que la porteria està ben coberta. Estan molt clavats en el treball.

Tots sabem de la predisposició d’André i del seu gran talent. Sempre esta disposat a treballar i ens va a donar molt en atac amb la seua conducció vertical i va a donar-nos molt.