+  PRIMER EQUIP  

Javi Fuego renova fins a 2017 amb el València

Per Blanquinegres · 31 Març, 2015

javi fuego renovacio

El València ha fet oficial la renovació de Javi Fuego tal com vos informàvem a Blanquinegres la setmana passada que estava molt pròxima.

Comunicat oficial:

El València Club de Futbol i Javi Fuego han arribat a un acord per a l’ampliació del seu contracte, que finalitzava la temporada 2015/16, fins al 30 de juny de 2017. Javi Fuego ha qualificat este dimarts, 31 de març, com “un dia molt il·lusionant. Em recorda quan vaig arribar el primer dia. Vaig dir que era un somni complit i un premi a tota la meua trajectòria. I continue amb eixe somni que es va iniciar fa dos anys. Estic content per tot, per la meua família… és un club on vull estar”.

Per la seua banda, el president executiu, Amadeo Salvo, ha declarat a VCF RADIO i VCFplay estar “molt contents que Javi Fuego seguisca amb nosaltres més temps. Cada renovació porta el seu procés. S’ha guanyat la seua continuïtat pel seu esforç, treball, el seu sentit comú i una altra sèrie de valors fóra del terreny de joc. Des que el presentarem a Onda és un futbolista que mereix continuar”.