+  DECLARACIONS  PRIMER EQUIP  

Javi Fuego: “No em considere imprescindible”

Per Blanquinegres · 17 Novembre, 2014

El jugador del Valencia CF Javi Fuego ha comparegut esta vesprada en la Ciutat Esportiva de Paterna per a parlar del derbi d’este diumenge, 23 de novembre, davant el Llevant UD en el Ciutat de València. L’asturià ha destacat que van a seguir treballant partit a partit per a aconseguir al final de temporada la classificació per a la Champions League.

“Hem aprofitat la passada setmana per a treballar més intensament; ha sigut una bona setmana i hem regarregat piles. Ara l’objectiu és diumenge, un partit important per a nosaltres. Són tres punts que ens aproparien un poc més a l’objectiu. Tenim la ment posada en el cap de setmana”

“Hi ha molts partits fins a la parada de Nadal però allò important és el partit d’esta setmana. No anem a canviar la nostra ideologia. Anem partit a partit, a prepara el pròxim encontre davant un rival complicat”

“A nivell d’il.lusió seguisc amb la mateixa que quan vaig començar, però a nivell futbolístic he canviat prou, he madurat molt. Abans era un migcampista amb aplegada a les dos àrees, ara la meua funció està més definida i les meues qualitats s’adapten millor a eixa posició. I a més l’experiència i les situacions que m’han curtit. Sóc el mateix jugador pel que fa a il.lusió i a donar importàcia a cada partit de Primera Divisió però ara sóc un jugador molt més fet i que pot donar més rendiment. Em trobe còmode amb el meu rol en l’equip”

“Tenim una plantilla àmplia i qualsevol pot donar un bon nivell. No em considere imprescindible. Tenim companys que els està tocant jugar menys minuts però estan sent igual d’importants que la resta perquè el nivell d’entrenaments l’estant donant ells. Si baixen els braços i dessistixen el nivell es ressent i no estan sent així, sinó que estan sent professionals exemplars i saben que formen part de l’èxit d’este començament de temporada”

“Com més gent vaja de la nostra afició més arropats estarem i millor ens sentirem. Tenim l’exemple de El Madrigal, per a nosaltres és un factor molt important tant en Mestalla com fora”

Font: valència cf