+  DECLARACIONS  PRIMER EQUIP  

Javi Fuego: “Per a mi estar en el VCF és un premi”

Per Blanquinegres · 12 Febrer, 2015

Després del partit davant el Zenit Sant Petersburg, Javi Fuego ha passat per roda de premsa de la Ciutat Esportiva de Paterna. En ella ha repassat el que ha sigut l’encontre amistós davant el conjunt rus i el gol del seu company, Parejo. “El gol ha sigut molt bo, des de la frontal”. Del colp que ha patit el seu company ha dit que no ha sigut res greu.

El paper de l’asturià dins de l’equip no ha variat un àpex tot i l’arribada d’Enzo Pérez i continua sent una peça fonamental als ideals de Nuno per a este València CF. “Estic molt content amb el meu rol dins de l’equip, amb la resta de companys i l’entrenador”.  “L’única cosa que faig é treballar al 100%, el treball diari és la base de tot. A sentenciat dient que per a ell “estar al València és un premi”. Pel que podria ser un interès del Club blanquinegre per allargar el vincle del jugador amb l’entitat de Mestalla, Javi diu no tindre noticies del Club, “de moment”.

Respecte al que resta de temporada i els objectiu instaurats al vestidor el migcampista ha dit que l’objectiu final és fer tornar al VCF en Champions, però que l’objectiu immediat és el diumenge, el Getafe.

Finalment, Javi preguntat per el joc que esta mostrant l’equip i que malgrat a ell, el grup continua sumant ha contestat posant un exemple de l’últim campió de Lliga. “L’any passat ningú diria que l’Atlètic seria el que millor joc va fer i va guanyar la lliga”.