+  DECLARACIONS  PRIMER EQUIP  

Javi Fuego: “La clau de l’equip és la fam que hi ha”

Per Blanquinegres · 28 Abril, 2015

Javi Fuego ha comparegut en sala de premsa de Paterna per tal de repassar el que va ser la victòria d’ahir davant el Granada. Al mateix temps, l’asturià també va obrir el capítol que espera dijous davant el seu ex equip, el Rayo Vallecano.

 

És igual de perillós, no deixa res a l’atzar. Cerc que és un equip perillós i en el seu estadi més encara davant equip de la part alta de la taula.

No serà decisiva perquè encara restaran mes partits però si important, els tres equips tenim visites complicades, Eibar i Vila-Real, però hem de mirar en nosaltres i fer el nostre treball. El partit serà diferent al de Copa. Tindrem que tractar el partit al 100% i amb els 5 sentits posats.

Estem preparats per a esta recta final, fent be les coses des de principi de temporada. Al remat els jugadors ens preparem per a moments com estos. La motivació et dona un plus i el cansament no serà excusa.

No canvia res jugar amb els altres 4 companys que tinc al centre del camp, cada ú et dona coses diferents al camp.

És una cosa que hem abastat des de principi de temporada. Sent competitius i al final, treballant aspectes ens hem convertit en un equip fiable i si és cert que des de dins del camp tenim eixa percepció, és important perquè al remat això fa que tenim més opcions per a guanyar.

És favorable, el saber madurar els partits. Som competitius i verticals que volem anar a per els partits i que practiquem des d’els entrenaments. No ens preocupa el que façen la resta d’equips.

Han hagut partits que ha dominat més el trivot, altres el joc per banda. Ara predomina el joc per banda. No pense que tindre un centre del camp fort siga per a defendre, estan Dani, André, Filipe o Enzo que la seua funció és més creativa.

Mentalment, l’Atlètic és més fort des de l’arribada de Simeone. Les seus derrotes no han tingut efectes negatius sobre el grup. El Sevilla també esta demostrant que té una bona gestió de planter, i davant el final de temporada que té, la motivació donarà un extra més.

La clau del l’equip és la fam que hi ha, el grup que hi ha dins. Un grup que abasta els objectius no va pensant en trivot, dos davanters, si no, més el grup, en entrenar més fort cada dia, aplicar tot allò que ens fa que cada dia siga millor. Nosaltres estem per estar al 100% als entrenaments i estar disponibles a les decisions de l’entrenador.