+  DECLARACIONS  PRIMER EQUIP  

Javi Fuego: “Cal demostrar i ser ambiciosos”

Per Blanquinegres · 24 Agost, 2015

L’asturià, Javi Fuego, ha comparegut davant els mitjans de comunicació presents a l’Estadi Louis II, per parlar en clau de prèvia de la que demà ha de ser la nit en la que el València CF torne a ser equip de Lliga de Campions a tots els efectes.

 

És un partit molt especial per a un i quan estàs dins dels futbol ú sempre somnia en esta competició i volem donar una alegria a la nostra afició.

Sabem que l’eliminatòria esta oberta i és un error pensar que tot està fet. No cal pensar en el resultat, cal demostrar i ser ambiciosos.

Esperem un rival perillós, però tenim que esperar les nostres oportunitats que de segur tindrem. Hem de mirar en nosaltres i ser fidels al nostre estil i així tindre èxit.

Venim ben preparats. L’equip sempre té eixe gen competitiu tot i la joventut. Estem conscienciats per afrontar amb garanties el partit. Esperem demà tindre la certesa de rematar la feina.

Ja vorem quin partit ens trobem, però la nostra idea és eixir a guanyar el partit. Hem de ser competitius, solidaris, amb eixos valors anar al partit. Aixó si, respectem al nostre rival de demà.