ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Jaume Domenech continuarà en el Valencia fins a 2025

Per Blanquinegres · 13 Septembre, 2023

Jaume no passarà a la història del València per ser el porter que més partits ha disputat. En deu anys, s’ha posat el ratpenat en el pit en 116 ocasions. No obstant això, el seu pes en el vestuari ha anat calant fins al punt de guanyar-se un lloc entre els capitans. Per al record, la final de Copa davant el Barça i alguna nit més que el d’Almenara mai oblidarà. I a Jaume, com tot en la seua vida, li va costar guanyar-se la recompensa. De fet, no va debutar amb el primer equip fins a 2015, dos anys després d’arribar al filial.

Jaume afronta amb il·lusió la temporada en la qual compleix una dècada al València. El porter coneix a la perfecció el seu rol. El meta està preparat per a barallar-li la titularitat a Mamardashvili o com a recanvi del georgià en cas que isca traspassat. Però hi ha una cosa que Jaume ja té guanyada: la confiança de Baraja.

Per al Pipo, Jaume és clau. La temporada passada, quan més asfixiava la classificació, va recuperar al porter perquè li acompanyara en els desplaçaments i tindre-lo en la banqueta. Baraja sap el que transmet Jaume al grup i va voler tindre-lo al costat res més eixir d’una greu lesió que li va apartar dels terrenys de joc tot el curs. Però res més estar recuperat, Baraja li va cridar a files. La relació entre el val·lisoletà i el d’Almenara també es remunta a 2013. En aquell filial, el Pipo va haver de fer-se càrrec durant una jornada del Mestalla i en eixe equip ja estava Jaume.

Segons ha informat Tribuna Deportiva, Jaume Domènech va renovar el seu contracte fins a 2025, a pesar que en el comunicat oficial del València s’especificava que finalitzava en 2024. La realitat d’això és que el club de Mestalla es guardava una clàusula per a poder rescindir el seu contracte en 2024. No obstant això, ara mateix es compta amb Jaume Domenech de cara a la pròxima temporada.