Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Javier Solís:

Sergio Botella , 12/05/2023

Javier Solís: "Peter Lim està preocupat"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Jaume Ponsarnau haurà de descartar a un jugador internacional

Per Jorge Olmos · 10 Febrer, 2021

València Bàsquet aplega a la copa en una mala situació a nivell de lesions, que unida a una mala planificació pel que fa al ‘cupo’ de jugadors nacionals fan que el tècnic del conjunt taronja haja de descartar a un jugador no nacional.

Les absències confirmades de Fernando San Emeterio, de Joan Sastre i el dubte de Guillem Vives -encara que es confia en que el base aplegue-, han portat la confecció de la convocatòria a una situació límit, ja que Ponsarnau tan sols podrà comptar amb 3/4 jugadors nacionals, entre els quals estaran Puerto i Ferrando.

Per aquest motiu, per al duel de Copa del Rei davant el Reial Madrid, el de Tàrrega haurà de descartar a un jugador internacional. Tot un paperot per a València Bàsquet en un moment clau de la temporada.

Entre les opcions a descartar, les més probables són la de Hermannsson, ja que Ferrando podria actuar com a tercer base; la de Derrick Williams, encara que aquesta decisió deixaria descobert el joc interior; o la decisió de deixar fora a un dels tiradors, que podria ser Vanja Marinkovic si Guillem Vives no es recupera i l’equip necessita finalment un altres base com és Martin Hermannsson.

En tot cas, serà una decisió polèmica que suposarà un hàndicap alt per a l’equip i que dificultarà la ja de per si difícil tasca de guanyar-li al Reial Madrid. El que està clar és que fets com aquests haurien de fer replantejar-se a la direcció esportiva l’ocupació dels cupos per a mercats vinents.