ACTUALITAT  

Jaume obri el debat en la porteria

Per Blanquinegres · 19 Desembre, 2019

El carrusel de partits de la setmana passada, Llevant, Ajax i Reial Madrid, ha deixat diverses coses en clar. D’una banda, la competitivitat i la regularitat dels pupils de Celades malgrat les adversitats amb les lesions i d’altra banda, la fiabilitat de Jaume Domenech com a porter titular del València C.F.

Des de la temporada 2015-16, el gat d’Almenara, és jugador de ple dret de la primera plantilla encara que des d’aquella campanya mai ha aconseguit ser titular. Ha disputat en tot aquest temps 64 partits, la majoria d’ells en la Copa del Rei, estant sempre a l’ombra de porters com Diego Alves, Neto o fins i tot, Mathew Ryan.

No obstant això, les seues últimes aparicions han obert el debat entre la parròquia valencianista i fins i tot per al mateix Albert Celades. El passat cap de setmana li preguntaven en roda de premsa si hauria de canviar de figura en la meta ché, qüestionant de certa manera, el joc de Cillessen. El tècnic andorrà va respondre amb contundència: “Jaume és una persona molt important per al vestidor, sempre està preparat per a jugar. És cert que fins ara havia jugat Cillessen, a més va competir en dos partits en els quals les coses no van eixir bé”.

Les estadístiques, en aquests moments, estan de costat del valencià respecte a l’holandés. Jaume Domenech ha disputat cinc partits, encaixant set gols i ficant la porteria buida en dos d’ells, aconseguint un 40% d’imbatibilitat. Per part seua, Jasper Cillessen ha disputat 19 encontres encaixant 24 gols, aconseguint un 21,1% d’imbatibilitat.

[poll id="114"]