+  PRIMER EQUIP  

Jaume Domènech es presenta davant el Continent

Per Blanquinegres · 30 Septembre, 2015

El partit d’ahir va ser la victòria número 51 del València CF a la màxima competició europea, tot segon dades oficials de UEFA. Però per poder sumar els 3 punts, abans un ‘gat’ va defendre’s baix els pals de la seua porteria de forma feroç. Evidentment, estem parlant de Jaume Domènech.

El d’Almenara no ha desaprofitant la lesió de Ryan i fins i tot, amb l’australià ja recuperat es preveu difícil llevar al castellonenc de la titularitat. Les seues estadístiques l’avalen. En 4 partits de Lliga, Jaume només ha encaixat un gol, deixant intacta la seua porteria en 3 partits. I en Lliga de Campions, al seu segon partit, a la màxima competició a nivell de Clubs, l’aixeta va quedar ben tancada ahir a Gerland, després del debut davant el Zenit on desgraciadament no va poder evitar la derrota per 2-3.

Poc sorprèn les actuacions de Jaume per a tot aquell que durant els últims 2 anys ha vist la progressió del porter junt al VCF Mestalla. Però per exemple per a un ex porter com és, Grégori Coupet, ex meta de l’Atlètic de Madrid i de l’Olympique de Lyon, pareix que la irrupció del ‘Gat d’Almenara’ va ser tot un incordi, com va reflectir al seu compter personal de Twitter, on venia a dir, menyspreant a Jaume, que no podia ser que fora ‘Domenech’ qui arruïnarà el gol de l’OL.

Jaume ahir va presentar-se davant tot el Continent europeu com molts altres van fer. Tractant-se d’una persona tan perseverant i forta com és Jaume, l’èxit està a les seues mans. Amb 24 anys, sent un dels ‘veterans’ del vestidor, Jaume està demostrant que pot ser el primer porter d’un València CF de ‘Champions’.