ACTUALITAT  DECLARACIONS  

Jaume: “Estem entenent a Marcelino a la perfecció”

Per Blanquinegres · 16 Juliol, 2017

Jaume Doménech, fa balanç en VCFplay del stage del pretemporada en Évian. El porter d’Almenara assegura que l’equip està assimilant a la perfecció els conceptes futbolístics de Marcelino García Toral i que ho donarà tot, juntament amb els seus companys, per defensar la porteria blanc-i-negra. “Totes les pretemporades són prou dures i esta també està sent dura, però es fa més suportable pel bon ambient que hi ha en el grup. Estem gaudint perquè el treball està sent bó. Estan eixint les coses ben i estem entenent a la perfecció el que ens està demanant Marcelino. Ara l’important que trobar la forma, conèixer-nos bé, adaptar-nos a les rutines, a l’alimentació, a tots els canvis. Veig a la plantilla molt il·lusionada, amb moltes ganes d’afrontar esta nova etapa. Estem tots molt conscienciat i anem tots a l’una”.

A més, el valencià ha valorat el treball del nou tècnic. “Marcelino té els seus conceptes molt clars. Una de les seues virtuts és que sap transmetre’ls amb molt poques paraules a la perfecció. Els jugadors ho estem entenent i en els primers partits ja s’ha vist un ordre i una identitat que vol donar-li a l’equip”.

Respecte a la competència baix dels pals, Jaume ha apuntat: “Els tres porters tenim una relació magnifica. Estem treballant molt dur amb Ochotorena i Borja. Som els tres molt competitius i ens piquem en cada entrenament, treballant dur. És important que cresca la porteria del València i que l’entrenador tinga tres bons porters per a decidir”, que ha conclòs dient: “tinc plena confiança en el meu treball per a jugar cada partit. Després l’entrenador és el que decidix. Vaig a preparar-me al 100% per a ser la seua primera opció i si no és així, treballaré encara més dur per a ser-ho”.