ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Jaume Domènech: “Per a mí el València és tot”

Per Joan Marc García · 18 Abril, 2024

El Valencia CF i Jaume Domènech van firmar este dimecres l’extensió de contracte del porter valencianista fins al 30 de juny de 2025 després que el Club haja executat la temporada opcional estipulada en el seu contracte.

Des de la seua incorporació al VCF Mestalla fa més d’una dècada (estiu de 2013), Jaume ha sigut un exemple de professionalitat pel seu rendiment en el terreny de joc i per la seua contribució com a líder en el vestuari, sent capaç de cohesionar, interpretar i contagiar a la perfecció els valors i la història del Valencia CF elevant l’exigència i el compromís en el dia a dia.

Als seus 33 anys Jaume Domènech ha sigut campió de Copa del Rei en 2019 amb una actuació determinant, subcampió de la Copa de 2022, i ha defés la camiseta del Valencia CF en més de 150 partits oficials amb el primer equip. Les seues qualitats l’han convertit en un dels capitans, un actiu fonamental i referent per al Valencia CF.

Hui, a l’eixida de la Ciutat Esportiva de Paterna, el porter del València ha assenyalat per als micròfons de Radio Marca València el que significa el València i esta renovació per a ell: “Per a mi el València és tot; és la meua manera de viure. Em costaria molt entendre el futbol sense esta camiseta. M’encantaria estar tota la meua carrera al València”.