Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  

Jaume Costa: “Silva és una passada de futbolista”

Per Xema Tarazona · 23 Abril, 2020

Jaume Costa, lateral esquerrà del València CF, he concedit una entrevista a Futedu, grup d’entrenadors i formadors joves. En aquesta, ha explicat que, encara que no era coneixedor de l’interés del club per David Silva, “és una passada com a jugador i com a persona i, a més, un ídol del valencianisme”.

Si bé el canari es un ídol en la parròquia valencianista, el jugador que més li ha marcat a ell és el Kily González. “Era un jugador que ho donava tot i m’he identificat molt amb ell. Sempre he intentat fer el mateix, posar-li collons és fonamental”.

Sobre el confinament, ha assegurat que “el temps et crea una mica d’ansietat, trobes a faltar els entrenaments, els companys, les bromes, la rutina diària de treball…”. Tot i això, “entrenem cada dia, només ens donen lliures els diumenges, però jo també faig coses”.

Així mateix, ha assenyalat que la seua alimentació no ha canviat molt, ja que “m’han educat a menjar bé”. De fet, quan va començar el confinament va perdre tres quilos, que ja ha recuperat.

A més, ha comentat que no sap quan tornarà el futbol: “És la pregunta del milió i que pocs poden respondre ara. Anem tenint més informació, però cal anar pas a pas”. D’altra banda, ha afegit que a ell li agrada entrenar amb el grup, “però sembla que tot va a començar sent més individualitzat”. Ha conclòs dient que “cal anar amb molt de compte perquè si comença, en el moment que hi haja un contagiat, tot s’acabarà”. 

De la mateixa manera, ha expressat que “ha d’estar tot molt controlat. La pandèmia és per a tenir-la molt en compte. Tant de bo comencem el més aviat possible, però en el primer pas en fals caldrà parar”.

Repàs de la seua temporada

“Fitxar pel València CF va ser un moment bonic i alhora dur, ja que me n’anava d’un club com el Vila-real en què havia estat molts anys, on em vaig sentir molt còmode. Per això, em vaig anar dolgut, però vaig arribar a un club que després de tants anys apostava per mí i tornar a fer el camí a Paterna va ser molt bonic”, ha explicat el defensor valencià.

A més, ha afegit que “els primers dies estava nerviós, però vaig tenir sort perquè ja coneixia a tot l’staff i alguns companys. Quan vaig arribar a casa el primer dia vaig pensar: “No puc tenir més sort!””.

El seu debut en Mestalla va ser contra la Real Societat i va rebre una gran ovació. Al respecte, ha dit que no se l’esperava. “Són moments que recordaré tota la vida”, ha afirmat.