DECLARACIONS  PRIMER EQUIP  

Jaume Costa: “No pot haver tantes variants al VAR”

Per Josep Prats · 20 Juny, 2020

La defensa del VCF, Jaume Costa, ha parlat a VCF Mèdia de l’estat anímic de l’equip després d’aconseguir tan sols un punt de sis possibles.

“No portem una dinàmica molt bona, però els que portem anys al futbol sabem que açò canvia de seguida. Una victòria fa que canvies mentalment, que sigues molt més positiu i veges les coses diferents”.

“Osasuna et va demostrar en sa casa que és un equip a tenir en compte, al ser molt competitiu, aguerrit, entra molt fort, presiona, ataca i té molts bons jugadors. A alguns els conec molt i tenen molt bon nivell. Ens van a possar les coses molt difícils, damunt tenim el hàndicap de no poder jugar amb la nostra gent, amb la nostra afició, fa que siga un poc més difícil, però som professionals i tenim la mentalitat adequada per a afrontar este partit amb les màximes condicions i aconseguir els tres punts”.

“Crec que a la Primera Divisió cap rival és fàcil, portem molts anys vivint campionats frenètics, tots els anys hi han equips que donen la sorpresa, altres que baixen un poc el nivell, però qualsevol rival t’ho pot possar difícil els noranta minuts. Al final, venim de dos partits en els quals hem fet coses bé, hem de seguir fent-les, i millorar aspectes del joc en els quals hem de ser més contundents”.

“Ens queden nou jornades apassionants i si fem les coses bé aconseguirem l’objectiu”.

“L’objectiu que et marca un club i una entitat com el VCF és aconseguir el màxim. És un objectiu que se’ns ha possat molt difícil, però no impossible. Fins que no siga matemàtic hem de lluitar, este equip ve de guanyar un Copa del Rei amb jugadors guanyadors i demostraren l’any passat que fins a final de tot és possible i este any ho anem a demostrar també”.

“En una situació d’estes, sempre hi ha gent que s’ho pren millor o pitjor, però en este equip hi ha molta gent amb veterania, competitiva i que ha vivit en estes situacions, i inclòs moltíssim pitjors. Aleshores és obvi que pases un parell de dies fotut, però el calendari no et dona marge, a partir d’ahí confie en què la gent estiga recuperada i entrenem al màxim per al pròxim partit donar el màxim i aconseguir els tres punts que és el nostre objectiu prioritari”.

“Intente treballar al màxim dia a dia per a quan em toque jugar donar el màxim pel club, pels meus companys sobretot i per l’afició, així serà quan em toque jugar i el míster ho crea oportú”.

“A dia de hui estem en una societat en la qual cadascú crea la seua opinió i per a ell és la correcta. Fa uns anys, quan no estava el VAR, vaig dir que els àrbrits necessitaven ajuda, si puguera ser tecnológica. A dia de hui estem vivint en la època de la tecnologia i em pareixia molt bé que els ajudaren, si és veritat que vist lo vist, eixa tecnologia és bona, però cal perfeccionar-la. No pot haver tantes variants, crec jo, tants supostos. Al final el que fas és crear un ambient de confusió dins del futbol el qual no és l’adequat”.

“Sóc aficionat del VCF, la meua família ha sigut valencianista, tinc amics valencianistes i tots han patit, com ho vaig fer jo de xicotet amb este club i sempre l’he vist reaparéixer i resorgir de les seues cendres, no és una situació extrema. Hi ha moments bons i moments mals durant la temporada i ara ens ha tocat viure un parell de partits roïns. Crec que l’afició sap que este és un equip guanyador i si es fan les coses bé poden arribar als seus objectius i l’únic que li puc dir és que en estos nou partits anem a donar-ho tot per a arribar on ells es mereixen”.