ACTUALITAT  

Jaume Costa: “M’emporte l’experiència de tornar al club que em va veure créixer”

Per Josep Prats · 21 Juliol, 2020

Jaume Costa ja és història del VCF. El lateral esquerre acaba el seu termini de cessió en el conjunt valencianista i haurà de tornar al Villarreal, club al qual pertany.

El defensa no ha volgut deixar passar l’ocasió per a tindre unes paraules d’agraïment per a l’afició i per tornar a donar-li l’oportunitat de jugar al VCF.

“Fi a una temporada la qual va començar molt bé i ha acabat sent un malson. No hi ha excuses que puguen suavitzar el final de temporada tan horrorós que hem fet, però si hi ha accions i fets que condicionen el dia a dia al vestidor”.

“No m’amague, mai ho he dit i mai ho faré. He errat, ho sé, però ningú podrà dir-me que no ho he donat tot pel club tant dins com fora del camp. Però tot no ha sigut mal per a mi”.

“Soc una persona que sempre intenta aprendre de les errades i sobretot veure el costat positiu de les coses, i m’emporte moltes este any”.

“M’emporte amb mi l’experiència de tornar al club que em va veure créixer, la il·lusió de jugar la Champions, la de conéixer a grans persones les quals s’han convertit en amics, la de tornar a coincidir amb gent de la meua infància, i sobretot el suport que m’ha transmés l’afició sempre que ha pogut. No oblideu mai que vosaltres sou part fonamental d’un club”.

“Gràcies de cor a la gent la qual va confiar amb mi i a cadascun dels meus companys pel tracte, sou un grup fantàstic i no deixeu que ningú diga el contrari. Ara em toca tornar al club que m’ho va donar tot i em va fer un home. Mai ningú m’ha regalat res i com sempre lluitaré per a quedar-me amb els meus. Sort en tot el que vinga i gràcies de cor”.