ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Jaume, Cillessen, Yunus i Piccini són baixa per a la primera jornada

Per Miguel Castells · 09 Agost, 2021

La Lliga Santander començarà en quatre dies. Mestalla serà l’escenari inaugural d’una temporada que té com a objectiu millorar i oblidar l’anterior. El Getafe, ex equip de José Bordalás, serà la primera pedra al camí del conjunt blanquinegre. L’enfrontament serà este divendres a les 20:30, i el València no comptarà amb tots els seus efectius.

Revolució a la porteria

Segons Carles Alemany, l’alacantí ja compta amb quatre baixes segures: Cillessen, Jaume, Piccini i Yunus Musah. A la porteria, estes dos baixes en condicions normals significarien un problema greu, però la pretemporada tan espectacular que ha realitzat Mamardashvilli convida a confiar en una bona actuació del porter georgià.

La banda dreta

D’altra banda, la baixa de Piccini ja és una constant dins del club. El lateral no va poder acabar el primer partit de la pretemporada a Oliva i encara no està disponible. Per la seua part, Yunus es va lesionar per una dura entrada davant el Cartagena, i tampoc arribarà a temps. Jason també va donar un esglai a l’últim partit, però finalment estarà disponible per al divendres.

Carlos Soler

Pel que fa a les bones notícies, Bordalás sí que compta amb Carlos Soler. El migcampista ve de ser plata a Tòquio i hui arriba a València, per tant demà començarà a entrenar-se. La falta d’efectius al centre del camp obliga la titularitat d’un jugador que este any serà molt important, tal com indica el seu nou dorsal: el 10.

D’esta manera, el València perd a quatre jugadors per al debut de Lliga, però a excepció de Yunus, tots tenen un recanvi d’absolutes garanties. 15.000 ànimes hi haurà a Mestalla este divendres. Comença l’era Bordalás en partit oficial.