Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Voro:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Voro:"La paraula por no existeix al futbol"

ACTUALITAT
Marcelino:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Marcelino:"Mai entendre la meua eixida del València"

ACTUALITAT
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Jasper Cillessen podria eixir del València cap a França

Per Pablo Marquez · 29 Juny, 2022

Demà acabarà l’exercici econòmic i el València no ha sigut capaç de tancar la venda de cap futbolista. Per este motiu, el club de la Capital del Túria presentarà unes pèrdues molt elevades, la qual cosa li dificultarà confeccionar una plantilla competitiva de cara al pròxim curs. 

No obstant això, des del València continuen treballant en l’operació eixida, ja que s’ha de rebaixar el Fair Play Financer per a poder inscriure futbolistes. Ara mateix, un dels futbolistes que més opcions té d’eixir del club valencià és Jasper Cillessen. 

França podria ser un destí per a Cillessen

El porter holandés no ha tingut una bona etapa en València, perquè les lesions no l’han deixat tindre continuïtat. Per esta raó, Cillessen busca un canvi d’aires en un altre club. Ara mateix, segons ha informat Home du Match france, el Stade Rennais s’ha interessat per Jasper Cillessen i podria presentar una oferta al València pel porter. 

El València vol vendre a Cillessen

Durant el mes de juny, ha tingut l’oportunitat de tornar a Holanda, perquè diversos equips dels Països Baixos també han preguntat per la situació del porter del València. Un històric com és el PSV està interessat en fer-se amb els seus serveis, però també el NEC Nimega, equip de la ciutat on va naixer Jasper.

 En el club tenen clar que Cillessen ha d’eixir, perquè té una de les fitxes més elevades de la plantilla i la seua amortització li costa molts diners al València cada temporada. Per esta raó, per a poder alliberar fair Play Financer, la marxa de l’holandés és obligatòria.