La millor informació del ValènciaCF en valencià

Jason: “Vullc quedar-me al València”
,

Jason: “Vullc quedar-me al València”

COMPARTIR

El València ha presentat hui al seu nou fitxatge per a la temporada 2019-2020, David Remeseiro, Jason, que arriba procedent del Llevant, on no va renovar, el que va permetre que el club de Mestalla es fera en els seus serveis a cost zero.

Aquest matí ha fet la seua primera aparició pública com a jugador blanquinegre al Media Center de la Ciutat Esportiva de Paterna davant els companys de la premsa valenciana.

L’acte ha començat en un vídeo amb les millors jugades del nou jugador del València en les seues etapes anteriors, amb el Llevant i l’Albacete. Després, el president del Club, Anil Murthy, li ha donat la benvinguda, parlant un poc del mercat de fitxatges on assegura que el València Club de Futbol es mou amb intel·ligència.

També ha parlat de la campanya d’abonaments i d’eixa nova Grada Jove on “no n’hi ha cabuda per als violents”, com hi ha assegurat el president del València. Per finalitzar, i abans de les preguntes al jugador, Jason i Anil han posat amb la samarreta que vestirà a partir d’ara.

Pregunta: Com va ser el fitxatge? ¿Com et van convéncer per a passar del Llevant al València?
Jason: Els representants són els primers que comencen les negociacions, jo quan vaig escoltar la paraula “València” no vaig tindre més opcions. Estic molt il·lusionat.

Pregunta: Com han sigut aquests mesos en els quals has viscut a l’altre costat de la ciutat sense dir res?
Jason: És una situació difícil, cal saber portar-la, han sigut quatre mesos en els quals jo estava molt centrat amb el Llevant però sabia que s’anava a tancar i que anava a eixir del Club.

Pregunta: Com portes la situació de tindre molta competència al teu post?
Jason: La competència sempre és bona, jo vinc en moltes ganes de treballar, jugar i guanyar-me el post, que és el que vol l’entrenador.

Pregunta: Has parlat en Marcelino? Tens algun missatge per a l’afició llevantinista?
Jason: No, no he parlat en Marcelino, el dimecres tindré l’oportunitat. Parlant del Llevant, he sigut un professional, ho he donat tot per eixa samarreta i crec que cap ningú té res a tirar-me en cara.

Pregunta: Et veus en tot moment al València? Creus que vas a jugar aquesta temporada al València o és possible que isques cedit a altre lloc?
Jason: La meua intenció és estar ací, és una oportunitat única de jugar a un equip Champions, no tinc intenció d’eixir cedit.

Pregunta: Quina és la teua posició ideal?
Jason: La temporada passada vaig jugar a moltes posicions, em considere un jugador d’atac, però la temporada passada vaig jugar molt de carriler i crec que he guanyat molta seguretat defensiva.

Pregunta: El València t’ha confirmat que seràs jugador del València aquesta temporada?
Jason: No m’han dit ni que vaja a eixir ni que vaja a quedar-me, la meua intenció és quedar-me ací i jugar amb el València.P