ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

Jason per Loren, l’intercanvi en el qual treballen València CF i Betis

Per Blanquinegres · 09 Agost, 2021

Ahir va eixir la notícia que el València CF i el Reial Betis tenien una negociació avançada per a l’intercanvi entre Loren i Kang In Lee, encara que el FPF impedia que l’acord arribara a realitzar-se (una informació avançada per Héctor Gómez). Durant el matí de hui, ABC ha afegit un nom més a l’operació: el de Jason Remeseiro.

Segons informen des de Sevilla, la venda de Loren és una necessitat per al Betis. El davanter espanyol va tindre una temporada difícil, on no va tindre el seu millor any golejador, i va perdre la confiança de Manuel Pellegrini. A més, durant la pretemporada tampoc ha tingut protagonisme i des de fa setmanes es treballa en la seua eixida. De fet, ja va sonar per al València CF en aquest mercat de fitxatges.

El Betis compta amb molts jugadors en zona ofensiva i un problema més que evident en la seua massa salarial, per la qual cosa l’arribada de Kang In es va dificultar molt, tal com va informar Héctor Gómez. D’altra banda, ABC indica que Jason Remeseiro ha entrat en acció en aquest intercanvi amb Loren, en una operació que no està tancada perquè els clubs necessiten espai en la seua massa salarial perquè s’acabe realitzant.

Jason, important amb Bordalás

Jason s’està revaloritzant aquesta pretemporada. El jugador gallec ha comptat per al tècnic alacantí des del primer dia de la pretemporada, i ha sigut titular en la majoria de partits de pretemporada oferint un nivell digne. Per això, des del club no es descarta que el futbolista acabe quedant-se en la primera plantilla, però també són conscients de com està el mercat i de la necessitat de vendre actius per a incorporar a uns altres més del gust de l’entrenador.