ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Jason es quedarà en el València

Per Pablo Marquez · 03 Agost, 2020

El club és conscient que ha de fer una plantilla “low cost” a conseqüència del Fair Play Financer i no haver-se classificat per a Europa. Per això, planteja la possibilitat de comptar amb jugadors que tenia cedits en diferents equips, com és el cas d’Uros Racic i Jason Remeseiro.

Segons ha informat el periodista del diari AS, Julian Burgos, el València ha pres la decisió de què Jason es quede la pròxima temporada en el club de la Capital del Túria. La posició ideal de Jason en un 4-4-2 és la de banda dreta. Per tant, podria ser el suplent de Carlos Soler.

UN DEBUT UN ANY DESPRÉS

Jason Remeseiro va fitxar de forma gratuïta pel València l’any passat procedent del Llevant. El jugador no va disputar cap partit oficial amb el València i se’n va anar cedit al Getafe abans del començament de la temporada.

UNA TEMPORADA DE MÉS A MENYS

La temporada de Jason en el Getafe va començar de molt bona manera. De fet, Jason va marcar en Mestalla davant el València en el famós partit en el qual l’àrbitre no va veure les clamoroses mans de Cucurella en el minut noranta. De fet, és l’únic gol que ha anotat en tota la temporada.

Pel que respecta a l’any de Jason, el futbolista cedit pel València va fer grans actuacions defensant els colors del Getafe. No obstant això, el tècnic alacantí, José Bordalàs, va canviar l’estil de joc. Bordalàs va ficar un doble lateral a mitjan temporada. Esta decisió va afectar Jason, perquè el seu lloc va ser ocupat per Nyom i el protagonisme del futbolista gallec va disminuir.

No obstant això, Jason Remeseiro ha disputat vint-i-cinc partits esta temporada i considera que està preparat per a tornar al València. En el club tenen clar que necessiten incorporar als jugadors cedits. Veurem com s’incorpora Jason a la forma de treballar de Javi Gracia i si el nou tècnic comptarà amb el futbolista.