ACTUALITAT  

Jaime Pradilla es converteix en el cinqué i últim reforç per al València Bàsquet 2020/21

Per Pascual Játiva · 28 Juliol, 2020

El jove ala pivot de dènou anys, nascut i format a Saragossa, és una de les grans promeses del bàsquet espanyol. Signa per quatre temporades i arriba per a completar i tancar la plantilla taronja per al pròxim any, segons ha anunciat València Bàsquet en un comunicat.
La passada temporada va jugar a Palència en la LEB Or. No obstant això, va tornar a Saragossa per a jugar en la fase final excepcional de l’ACB, on va tindre una destacada actuació amb mitjanes de 8 punts, 3,2 rebots i 9,4 de valoració. A causa d’aqueixa fase final, va cridar l’atenció de diversos equips ACB, però finalment s’ha decantat per València Bàsquet, després que el club taronja abonara la seua clàusula.
Pradilla arriba per a ser un jugador de rotació, que done descans als titulars interiors de l’equip i així continuar agafant experiència de primer nivell Europeu que li permeta millorar en el seu joc.
Amb aquest fitxatge, València Bàsquet dóna per tancada la plantilla a l’espera del que ocórrega amb Quino Colom, que ja sap que no compta per a Jaume Ponsarnau i se li busca una eixida. Si acaba abandonant València, es podria incorporar un jugador interior defensiu com a últim reforç d’aquest ambiciós projecte l’objectiu del qual és entrar en el Top 8 i així revalidar la seua participació en l’Eurolliga un any més.