+  ACTUALITAT  

Jaime Latre arbitrarà l’Atlètic-València

Per Pere Alapont · 07 Març, 2015

L’encarregat d’arbitrar el partit de demà a la nit al Vicente Calderón serà el col·legiat aragonés Jaime Latre, que fins ara només ha xiulat en dos ocasions al conjunt de Mestalla. A pesar dels pocs precedents amb aquest àrbitre, la polèmica ha sigut protagonista en ambdós partits en què ha hagut d’arbitrar als de Nuno.

El primer partit fou el trepidant València-Rayo de Copa que acabà 4-4 i amb els locals amb un home menys degut a l’expulsió de Rodrigo Moreno. El segon dels encontres, el que acabà amb victòria dels valencianistes per 3 a 1 contra el Sevilla. Eixe dia, Jaime Latre va xiular dos penals prou dubtosos a favor dels sevillans. A pesar de l’excessiu protagonisme de l’àrbitre en aquests dos partits, el València sempre ha eixit victoriós amb ell.

Latre també pot “presumir” de ser un àrbitre al qual no li tremola el pols a l’hora de portar-se la mà a la butxaca. La temporada passada, sense anar més lluny, va traure ni més ni menys que 101 targetes en 14 partits. Falta per vore com de permissiu serà diumenge amb l’Atlètic, un equip que sempre juga al límit.