+  ACTUALITAT  

Jackson a un pas del Milà

Per Blanquinegres · 11 Juny, 2015

Segons apunten els mitjans, La Gazzetta dello Sport a Itàlia i A Bola a Portugal, el jugador Jackson Martínez estaria a poques hores per passar a ser nou jugador de l’AC Milà. Galliani, director general del Club ‘rossonero’, hauria arribat ja a un acord amb el jugador, ara mateix concentrat amb la seua selecció per tal de disputar la Copa Amèrica a Xile.

4 anys de contracte per 3,5 milions d’euros cada any seria l’oferta que Jackson i el seu agent haurien acceptat. Una oferta, que per tant deixa al VCF fora de la possibilitat de fer-se amb els servicis del jugador cafeter. Un fitxatge que podia haver suposat el somni complit de Peter Lim.

Continuant amb la informació del diari rosa, Milà i Porto, ara, haurien d’arribar a un acord prou fàcil, ja que el conjunt dels Dragões, no vol res més, que la clàusula de 35 milions que marca l’actual contracte del Cha Cha Cha Martínez i que el nou propietari del Club transalpí, el senyor Bee, està disposat a assumir per reforçar el seu recent aterratge a la casa milanista.

Dir també, que el VCF també havia arribat al punt d’estar disposat a oferir prop de 30 milions d’euros, per tal de fer-se amb els servicis del davanter colombià, i així poder ser el primer fitxatge estrela del 1er projecte ‘Champions’ de Peter Lim.