Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Voro:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Voro:"La paraula por no existeix al futbol"

ACTUALITAT
Marcelino:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Marcelino:"Mai entendre la meua eixida del València"

ACTUALITAT
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT

+  SOCIAL  

Ja queda poc per a conèixer la decisió d’Amadeo Salvo

Per Blanquinegres · 27 Novembre, 2014

Arriba la fi de la setmana i segons paraules del president blanquinegre, arriba el moment per a conèixer la seua decisió final, continuar o no al capdavant del Club de Mestalla.

 

“A finals de la setmana pròxima donaré a conèixer la meua decisió”. Estes eren les paraules del president Salvo a la fi de la Junta General de fa just una setmana. Arribats a este moment, toca ja saber si el primer president de l’era que comença el proer dilluns, el comanda Salvo o altra persona.

Salvo sempre ha dit que al Club hi ha molta gent preparada, a més a més, l’idea de projecte ja esta posada en marxa per tant, això és lo que menys importa. Unes paraules que conviden a preparar-se a una negativa de l’home que ha fet creure a molt valencianistes. Però, també hi ha una part al discurs de l’empresari que convida a la seua continuïtat, un continuïtat no més d’un any.

Conegut el que pensa el president del Valencia, només queda esperar i conèixer el veredicte definitiu. Un veredicte que no tardarà molt i que possiblement podrà ser al mateix acte d’inauguració de la ‘Megastore’ el proper divendres.