ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Ja hi ha hora per al judici contra Amadeo Salvo i Aurelio Martínez

Per Alex Alfaro · 23 Febrer, 2023

El jutjat ja ha fet oficial l’hora en la qual se celebrarà el judici contra Amadeo Salvo i Aurelio Martínez contra la gestió en el procés de venda de les accions del València a Peter Lim.

Tal com ha informat Onda Cero i ha pogut confirmar Blanquinegres, el judici tindrà lloc dimecres que ve 29 de març. Serà a partir de les 9.30, a la Ciutat de la Justicia en el Jutjat de primera instància número 2.

La idea és que la sala tinga suficient espai perquè un xicotet nombre de persones puguen entrar i tindre constància de primera mà en tot el que ocórrega.

Apareixen unes pintades contra Salvo

Fa unes semanas van aparérixer unes pintades en les parets de l’Estadi Municipal de Can Misses dirigides a Amadeo Salvo, president de l’Eivissa. El que fora president executiu del consell d’administració del València ha rebut els missatges de “Amadeo traïdor i venut” i “VCF o mort”.

Este fet ocorre al mateix temps en que el València viu una de les pitjors situacions de la seua història, amb una greu crisi institucional i esportiva, amb l’equip en zona de descens i sense fitxatges en aquest passat mercat hivernal que oferisquen coses positives.

Amadeo està a l’espera de la sentència del judici per la venda del València CF. La vista judicial va deixar al descobert que el procés de venda del club es va desenvolupar “sense transparència” i que va haver-hi “un intent d’ocultació de documentació transcendental per part dels quals van tractar la venda”, segons va informar elDiario.es.