ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Ja hi ha data per al Sorteig de Copa del Rei

Per Alex Alfaro · 06 Octubre, 2023

Una de les competicions més boniques i que més il·lusió genera de cada any és la Copa del Rei. Especialment les primeres rondes són tota una festa per a les localitats i ciutats que donen la benvinguda a estos partits on clubs modestos s’enfronten a “gegants” del nostre futbol que arriben amb les seues estreles als seus camps de futbol.

La Real Federació Espanyola de Futbol ha publicat en una circular les bases de la competició i ha anunciat que dimarts que ve 17 d’octubre es durà a terme el sorteig de la primera ronda de la Copa del Rei 2023/24. Cal explicar que en aquest primer sorteig queden exclosos el Campió de la Primera Federació SD Amorebieta i els 4 clubs que participaran en la Supercopa d’Espanya: FC Barcelona, Atlètic de Madrid, Reial Madrid i Osasuna.

El sorteig tindrà lloc el 17 d’octubre a les 13.00 hores a la Ciutat del Futbol de Les Fregues i podrà seguir-se en directe a través dels canals oficials de la Real Federació Espanyola de Futbol. Els partits de la primera eliminatòria de Copa del Rei se celebraran entre els dies 31 d’octubre i 2 de novembre.