ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Ja hi ha data per a l’homenatge a Villa a Mestalla

Per Alex Alfaro · 20 Octubre, 2022

Javier Solis, actual portaveu del València i director comercial, ha anunciat este dijous que homenatjarà a la llegenda valencianista David Villa en el partit que disputarà el dissabte 29 davant el Barcelona, club en el qual també va militar el golejador asturià.

El club de Mestalla ja tenia organitzat un primer homenatge a Vila en 2020 però l’esclat de la pandèmia del COVID-19 va portar a ajornar aqueix acte i ara l’entitat l’ha recuperat, tal com va anunciar Javier Solis, director corporatiu del València.

“Eixe dia tindrem l’oportunitat de donar l’homenatge que li devem a David*Villa. Anirem revelant els detalls però és una llegenda del València i que vinga a visitar-nos és molt important”

El València va comprar a Villa al Saragossa per dotze milions d’euros en l’estiu de 2005 i després de convertir-se en peça bàsica de l’equip durant cinc campanyes, el va vendre al maig de 2010 al Barcelona per uns quaranta.

Solís va anunciar també que el club vistes les xifres d’assistència a Mestalla traurà passes de meitat temporada. “L’afició és espectacular. Ho ha demostrat en les bones i en les dolentes. Que hi haja aqueix ambient és una gaudida i és bàsic per a tots”, va apuntar.

Actualment David Villa és comentarista actualment en DAZN i segurament també complirà este paper en el partit. Serà un dia emocionant per al davantr ja que en el València va viure els seus milors moments.