ACTUALITAT  

Ja hi ha data acordada per al València – Granada

Per Blanquinegres · 23 Febrer, 2024

El partit d’este cap de setmana corresponent a la jornada 26 de LaLiga EA Sports entre el València i el Granada ha sigut ajornat a causa del devastador incendi succeït en el dia d’ahir dijous 22 de febrer. La Jutgessa de Competició de la RFEF ha accedit a la petició del club che, secundada pel conjunt andalús, de no disputar en el dissabte 24 de febrer el partit que havia de celebrar-se a Granada. La Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana ha decidit cancel·lar també tota la jornada de futbol prevista per a aquest cap de setmana.

De moment no se sap la data ni l’hora en la qual es jugarà el partit. S’ha donat de termini fins al dimecres 28 a les 14.00 hores perquè els dos clubs i LaLiga es posen d’acord per a concretar el dia.

Segons ha pogut saber Blanquinegres, València i Granada han pactat que el partit es puga disputar el dijous 4 d’abril . Eixe cap de setmana no hi ha jornada de lliga a causa de la disputa de la final de la Copa del Rei. El club de Mestalla prefereix eixa data i no buscar un dia entre setmana que no hi haja jornada europea. Ens els pròxims dies l’RFEF i la jutgessa de competició ratificarà la decisió.