Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Ja es coneixen les sancions per als aficionats que proferiren insults racistes a Vinicius Jr

Per Marc Santiago · 06 Juny, 2023

La Comissió Permanent de la Comissió Estatal contra la Violència, el Racisme, la Xenofòbia i la Intolerància en l’Esport s’ha reunit hui en el Consell Superior d’Esports, on s’han acordat diverses propostes de sanció per als aficionats que insultaren Vinicius.

Als ultres de l’Atlètic de Madrid que penjaren un ninot de color negre en referència al jugador brasiler i un cartell que deia “Madrid odia al Reial”, se’ls ha imposat una sanció econòmica de 60.001 euros i una prohibició d’entrar a qualsevol recinte esportiu durant un període de 2 anys. Aquests esdeveniments van tindre lloc el passat 26 de gener, abans del partit de Copa del Rei que enfrontava als dos equips.

Pel que respecta als aficionats del València que proferiren insults racistes a Vinicius Jr, se’ls ha imposat una sanció econòmica de 4000 euros, que després s’ha vist augmentada als 5000 euros en tindre en compte que els agressors eren coneixedors de la gravetat dels seus actes abans de realitzar-los, ja que són accions que tenen precedents en altres partits de la lliga. També se’ls prohibirà l’entrada a recintes esportius durant un període d’un any.