ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Ja disponibles les entrades per al partit contra el Celta de Vigo del diumenge 14 de maig

Per Marc Santiago · 05 Maig, 2023

El València ha publicat aquest matí que ja estan disponibles per a la seua compra les 197 entrades que disposaran els aficionats valencianistes per al partit contra el Celta de Vigo.

Aquestes tindran un preu de 25 euros i estaran disponibles per als socis fins al diumenge 7 a les 23:59 o fins a acabar existències. Per al públic general estaran disponibles des del dilluns 8 a les 00:00 fins al dimecres 10 a les 23:59 o fins a acabar existències. A més, el club es farà càrrec dels autobusos d’anada i tornada, amb les corresponent assegurances, per a tots aquells que compren l’entrada a través del València.

Només es podrà reservar la teua plaça d’autobús si compres l’entrada de públic visitant a través del València CF. No podran sol·licitar-se places d’autobús per a entrades adquirides en l’Estadi Abanca Balaídos o per a aficionats sense entrada.

El desplaçament des de València a Vigo es durà a terme durant la nit del dissabte 13 de maig. Els autobusos eixiran des del Camp de Mestalla (Avinguda d’Aragó) a les 21.45 del dissabte i arribaran a Vigo en el matí del diumenge.

A la volta, els autobusos en direcció a València eixiran res més finalitzar la trobada des de l’Estadi Abanca Balaídos.