ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Ja a la venda les entrades visitants per a l’Athletic – València

Per Miguel Castells · 02 Maig, 2022

El València disputarà este dissabte 7 de maig a les 16:15 h una nova jornada de la Lliga Santander, que l’enfrontarà davant l’Athletic a un dels estadis més bonics de primera divisió: el Nou San Mamés. L’equip de Bordalás ja no té més història a la competició domèstica que tractar d’acabar el més dalt possible, mentres que l’Athletic està tan sols a un punt del Vila-real, que és qui marca les posicions europees a la setena posició.

Els terminis

El club acaba d’anunciar que ja estan a la venda les entrades visitants per a acudir al Nou San Mamés. Com sempre, els abonats comptaran amb preferència, i per això poden adquirir les entrades des de hui 2 de maig fins a les 23:59 h del 4 de maig. D’altra banda, el públic general podrà comprar la seua localitat des de les 0:00 h del 3 de maig fins a les 23:59 h del 4 de maig.

Preu i recollida

Les entrades tindran un preu de 45 euros i es podran adquirir a les taquilles de Mestalla els dies 4 i 5 de maig de 10:00 h a 14:00 h. Cada persona podrà comprar un màxim de dos localitats i haurà d’acudir amb el justificant de la compra. Per últim, les entrades seran nominatives i si es compren dos es recomana ficar un correu electrònic distint per a cada persona.