ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Ix a la llum l’àudio del VAR de la mà de Cucurella a Mestalla en 2019

Per Blanquinegres · 23 Gener, 2024

La credibilitat del futbol espanyol es troba en dubte després dels successos ocorreguts aquesta última setmana amb el VAR i l’arbitratge, principalment després del partit entre el Madrid i l’Almeria.

Durant el dia d’ahir, per si tot l’ocorregut el cap de setmana no fora suficient, s’han viscut també filtracions per part del CTA que parlen molt malament de l’organització. Des de fa diverses setmanes es va prendre la decisió de publicar fragments de les accions que es revisaven pel VAR.

No obstant això, fa quatre anys aquests àudios no es publicaven mentre s’acumulaven les vergonyes arbitrals. En 2019, en l’estadi de Mestalla, vivirem un dels majors errors arbitrals del futbol espanyol. En un València – Getafe, Cucurella va parar un gol amb la seua mà. L’àrbitre, Munuera Montero, no va assenyalar res ni el VAR tampoc davant la incredulitat de tot Mestalla.

Durant el dia de hui, Tribuna Deportiva ha revelat l’àudio del VAR d’aquella acció fa quatre anys. Com es pot escoltar en l’àudio, observen l’angle de la càmera on es mostra que la mà no està pegada al cos una vegada ja han donat l’ordre de reprendre el partit.

“Possible mà i possible gol fantasma. És millor la càmera de gol. Estem revisant una possible mà. Veurem si entra. No entra. Ho veurem frame per frame. Fotre com està la mà, mecawen la seua mare. Este és l’angle bo, espera que estic revisant la jugada. La mà està pegada al cos, anem-nos. (es reanuda el partit) Espera un segon, espera un segon. Fotre, havia vist que estava pegada. Ell la toca i quan mou la mà ja no l’està tocant”