ACTUALITAT  VCF MESTALLA  

Iván Muñoz, capità del València Mestalla, abandona el club

Per Eva Tortajada · 20 Juny, 2024

Després de huit anys a l’Acadèmia valencianista, Iván Muñoz, abandonarà el club en busca de noves experiencies al futbol profesional. Durant la seua formació al club blanquinegre, el jugador ha arrubat a ser capità del València Mestalla i a disputar enfrontaments en les categories inferiors de la Selecció Espanyola.

Muñoz va anunciar la seua eixida del club el dimècres amb un video a les seues xarxes socials en el que ha recopilat diversos moments del seu pas pel València. També per les xarxes socials ha estat rebent molts missatges d’acomiadament dels seus companys com Rubén Iranzo, que li dessitgen molta sort en la seua nova etapa.

El lateral esquerre, que també pot jugar com a central, va renovar el seu contracte amb el València fa només un any, però ara pareix estar preparat per a donar el salt cap al futbol professional i ha decidit fer-ho fora del club.

Iván Muñoz destaca per la seua inteligència defensiva i la seua intenistat i fortaleça, i formava part del nucli dur del vestuari d’Angulo.