La millor informació del ValènciaCF en valencià

Iranzo i Jesús Vázquez ixen de la convocatòria de la selecció Sub-19
,

Iranzo i Jesús Vázquez ixen de la convocatòria de la selecció Sub-19

COMPARTIR
Rubén Iranzo i Jesús Vázquez havien sigut convocats per Santi Dénia per a participar en els primers entrenaments de la Selecció Espanyola Sub-19. Estes sessions anaven a ser del dèsset al dènou de gener en Alfàs del Pi, en la província d’Alacant.

No obstant això, la Selecció Espanyola va publicar un tweet en el qual s’informava que Rubén Iranzo i Jesús Vázquez es queden fora de la convocatòria. En el seu lloc han entrat Ibrahima Vaniel Cámara Silva i Álvaro Fernández Carreras. El motiu pel qual Rubén Iranzo i Jesús Vázquez no assistiran als entrenaments de la selecció és perquè José Bordalás els necessita.

El València no vol perdre a Iranzo i a Jesús Vázquez

El València ha frenat la marxa dels dos jugadors del València Mestalla a causa de la gran quantitat de baixes. Ara mateix, el club de la Capital del Túria té cinc futbolistes aïllats als seus domicilis, perquè són positius en Covid-19. A més d’açò, el club valencià està amb la infermeria quasi plena amb lesionats i jugadors que estan forçant per a tornar.

Com els entrenaments són del 17 al 19 de gener, José Bordalás hauria perdut a Rubén Iranzo i a Jesús Vázquez en el complicat partit del pròxim dimecres davant el Sevilla a Mestalla. L’entrenador alacantí és conscient de les baixes i no es pot permetre deixar marxar a dos futbolistes que poden sumar minuts interessants. 

Dos jugadors que entren en la rotació

El tècnic alacantí prefereix tindre als dos jugadors disponibles per si el partit necessita la seua entrada al camp. En les últimes dates, Jesús Vázquez i Rubén Iranzo han entrat en els plans de José Bordalás. Els joves jugadors estan aprofitant les baixes i estan participant en la rotació que proposa l’entrenador alacantí. Per esta raó, Rubén Iranzo i Jesús Vázquez no viatjaran amb la resta dels seus companys de la Selecció Espanyola Sub-19 per a participar en els primers entrenaments de l’any 2022.