ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Investiguen a quatre àrbitres per corrupció

Per Alex Alfaro · 04 Maig, 2023

La notícia que la Fiscalia Anticorrupció està estudiant un informe sobre l”inflat patrimoni immobiliari’ de quatre àrbitres o ex col·legiats espanyols ha sacsejat el ja convuls estament.

La web eldebate.com ha publicat la informació i ofereix detalls sobre el citat patrimoni, reflectit en l’informa que està estudiant Anticorrupció. Aquests són els detalls del patrimoni acumulat pels àrbitres i publicat per la citada web.

Clos Gómez

El màxim responsable del VAR a Espanya posseeix immobles valorats en més d’un milió d’euros: un xalet de 813 metres quadrats en Pinseque (Saragossa), un habitatge a Moncofa (Castelló), dos aparcaments, dos trasters, dos habitatges a Saragossa i un habitatge amb aparcament i traster (per a aquesta última propietat sí que va sol·licitar un crèdit), amb una superfície de 147 metres quadrats.

Jaime Latre

Aquest col·legiat disposa des de 2020 d’un pis de 152 metres quadrats en una urbanització de luxe a Madrid, valorat en 750.000 euros, tres places de garatge, dos trasters i un pis a Madrid de 209 metres quadrats. Propietats que se sumen a un altre pis, amb plaça de pàrquing i traster, que eleven el seu patrimoni immobiliari fins als 1,8 milions d’euros.


Hernández Hernández

Entre 2019 i 2021 va adquirir una vivenda de 190 metres amb aparcament i traster en Las Rozas, una altra en Escull (Las Palmas) amb pàrquing i traster i una altra a Yaiza (Lanzarote). Una altra plaça de pàrquing en Las Rozas eleva el seu patrimoni immobiliari per damunt del milió d’euros.

Sánchez Martínez

El col·legiat de la final de la Copa és propietari d’un habitatge de 164 metres quadrats a Múrcia valorada en 655.000 euros, tres places de pàrquing i un traster. Tot això adquirit sense crèdits hipotecaris.