ACTUALITAT  

Inversors interessats en el València declaren que “fer una oferta a Lim és desconcertant”

Per Eva Tortajada · 23 Abril, 2024

No és cap secret que la situació econòmica del València no és la millor i que el club sobreviu com pot tenint en compte la limitació que suposa la gestió de Peter Lim. Aquesta situació repercuteix, sobre tot, en l’àmbit esportiu, i els possibles inversors coneixen bé el moment que travesa l’equip amb les complicacions per a la construcció del nou estadi.

Fa anys que aquests inversors han mostrat interés en adquirir el club i la possició de la directiva sempre ha sigut la mateixa: el club no està en venta. No obstant això, mai s’ha tractat de trobar altra solució per a solventar els problemes econòmics alternativa a la venda d’actius.

Hi ha ents interessats en el València que veuen l’adquisició del club com una gran oportunitat i segons informen des de Marca, havent contactat amb un fons americà, la possició instransigent de Lim complica molt les negociacions. 

Aquest fons americà ha analitzat al club en profunditat i tenen una base sustentada per executius en matèria esportiva. Estan disposats a entrar al club amb persones de la seua confiança que coneixen bé al València, però tal i com senyalen, no és res fàcil negociar amb la directiva. “Fer una oferta a Lim és desconcertant“, declaren.

Malgrat que ja s’han produït apropaments i malgrat les ganes que tenen d’arribar al València amb un nou projecte, Lim complica la situació constantment i no hi ha cap manera de negociar un acord amb ell. La postura inamovible de Peter Lim impideix l’entrada d’aquests nous inversors i, d’aquesta forma, perjudica cada vegada més al València.