ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Inma Ibañez va rebutjar ser directora general del València

Per Alex Alfaro · 02 Març, 2023

Inma Ibañez, actual directora financera del club, en l’últim any s’ha convertit en una persona molt forta al València cap a Peter Lim. Dins de l’organigrama de Meriton, el màxim accionista del València va prendre la decisió, després de l’eixida d’Anil Murthy, de dotar d’un major protagonisme als empleats de València amb l’objectiu de tornar a millorar la seua imatge cap al valencianisme. Principalment a persones de l’estreta confiança de Lay Hoon.

Un d’eixos exemples va ser el nomenament de Javier Solís com a cara visible amb el càrrec de portaveu del club i director corporatiu. No obstant això, Inma Ibañez té un rol completament diferent. És una persona en la qual Lay Hoon es recolza en la presa de decisions, que té la confiança de Meriton i el coneixement absolut de tot el que ocorre a nivell comptable en la institució. Inma Ibañez a més és una persona molt ben valorada en La Liga de Futbol Professional a Madrid. En l’organisme presidit per Javier Tebas, asseguren que Inma ha sigut la persona capaç de controlar el Fair Play Financer del València els dos últims anys i la que este estiu va aconseguir que la plantilla encaixara perfectament en els paràmetres de La Liga.

En tot este context, a la fi del mercat estival, Lay Hoon va arribar a oferir-li a Inma Ibañez la possibilitat d’ocupar el càrrec de directora general, tal com ha pogut saber i confirmar Blanquinegres.com. L’actual presidenta del València no volia estar de manera fixa a la ciutat i constantment es desplaçava fins a Singapur des d’on no sols s’ocupava del València C.F. Per eixa raó el nom d’Inma Ibánez encaixava perfectament. A més, a Inma li oferien una millora contractual molt sucosa i apetible, i es millorava substancialment l’alt salari que ja manté com a directora financera del club.

No obstant això, com el temps ja ha demostrat, Inma Ibañez va decidir declinar l’oportunitat oferida per part de Lay Hoon. Segons el criteri de la directora financera, l’exposició pública que té lligat un càrrec com el de directora general en un club com el València, li impossibilitava exercir el seu treball al capdavant de la comptabilitat del club.