ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Íñigo Martínez i Yuri Berchiche seran baixa i pot arribar Iñaki Williams

Per Alejandro Fernandez · 09 Febrer, 2023

El València rep el dissabte a l’Athletic Club a Mestalla. El conjunt de Voro es troba en una situació delicada, tant en el pla institucional, com en l’esportiu, i la visita de l’equip basc podria afonar-lo encara més en la classificació i situar-ho en la zona de descens.

L’Athletic compta amb baixes importants com les d’Íñigo Martínez i Yuri Berchiche en la defensa, i la possible baixa d’Iñaki Williams, després de detindre el seu rècord de partits consecutius jugats en la lliga. 

Iñaki Williams no està descartat per al partit del dissabte i viatjarà a València, però la seua presència no està confirmada, ja que continua en el seu procés de recuperació de la lesió muscular. Aquesta lesió ja li ha deixat sense opcions de jugar en últims dos partits de lliga davant Cadis i Celta

Íñigo Martinez continua la seua recuperació de la fasciïtis plantar que li manté fora dels terrenys de joc. L’últim partit oficial d’Íñigo Martínez en Copa del Rei va ser davant l’Alzira el mes de novembre passat. Yuri Berchiche no estarà perquè complirà la sanció per veure doble groga en l’anterior partit de lliga contra el Cadis.

Balenziaga, recuperat

L’Athletic recupera a Balenziaga, qui ja ha entrenat amb el grup després de recuperar-se d’un procés gripal. És un candidat per a suplir la baixa del sancionat Yuri Berchiche, però el millor posicionat és Íñigo Lekue, qui ja va jugar de lateral esquerre contra el Cadis.

En el partit estarà molt present el resultat dels quarts de la Copa del Rei, del passat mes de gener. Són dos equips amb diferents interessos, el València busca la permanència i una mica d’oxigen, i l’Athletic busca entrar en posicions europees.