+  ACTUALITAT  

INFORME DELS CEDITS: Robert és l’esperança de Granada

Per Pere Alapont · 20 Abril, 2015

Els quatre jugadors que el València té cedits esta temporada segueixen participant amb els seus equips quan està arribant el tram final de les respectives competicions. Tal volta qui més desapercebut estiga passant siga el brasiler Vinícius Araújo, que el passat cap de setmana no va anar ni convocat al partit del Standard de Lieja, que està jugant la lligueta final pel campionat de Bèlgica. El paper del brasiler en aquest país està sent nul i el seu futur no sembla lligat al de l’equip belga ni tampoc al del club de Mestalla.

Pel que fa als jugadors que resten a la Lliga Espanyola, Robert Ibáñez va disputar diumenge 74 minuts a l’empat a 1 del Granada contra el Sevilla, tirant una gran mà al seu equip d’origen per a evitar que els sevillans s’apropen a llocs Champions. El jugador segueix mostrant més nivell i tècnica que cap altre jugador dels andalusos i els aficionats granadins depositen en ell moltes de les esperances per a la salvació de l’equip.

Per últim, Víctor Ruiz i Fede Cartabia van ser també titulars al partit que enfrontava als seus actuals equips, Vila-real i Còrdova a l’estadi de El Madrigal. Un encontre que va estar plagat d’ocasions i que, no obstant, va acabar sense gols. L’argentí, especialment, va seguir evidenciant molta verticalitat i desequilibri però excés de mantenir el baló al seu poder abans de donar-la, “pecat” pel qual no acaba de ser del tot positiu el seu paper.