+  ACTUALITAT  

INFORME DELS CEDITS: Míchel diu adéu al Getafe

Per Pere Alapont · 07 Gener, 2015

Sense competició aquest passat cap de setmana a Bèlgica i Holanda, on el València té cedits a Vinícius Araújo i Andrés Guardado, la participació dels jugadors prestats per l’entitat blanquinegra en el primer cap de setmana futbolístic de l’any se centra en la Lliga Espanyola.

El futbolista de Burjassot Míchel Herrero, que es trobava cedit des de principi de temporada al Getafe, es desvincularà del València i del club madrileny després d’acceptar una oferta del conjunt xinés del Guangzhou. El fitxatge deixarà 600.000 € en les arques de Mestalla.

Pel que fa als dos jugadors que segueixen fent camí aquest any fora de Mestalla, l’argentí Fede Cartabia va disputar el primer temps de l’encontre que el seu Còrdova va guanyar per 2 a 0 al Granada en la nit de reis. El jove jugador va veure una targeta groga i feu una assistència de gol. Per la seua part, Víctor Ruiz va ser titular com de costum amb el Vila-real en l’encontre que els castellonencs es van deixar remuntar al Martínez Valero contra l’Elx. Resultat final de 2 a 2 i una groga matinera per al jugador groguet.