+  ACTUALITAT

INFORME DELS CEDITS: Guardado haurà d’esperar per a ser campió

Per Pere Alapont · 03 Març, 2015

El jugador mexicà del València Andrés Guardado, cedit esta temporada al PSV Eindhoven, haurà d’esperar una setmana més per a poder ser campió de l’Eredivisie després de la derrota del seu equip per 1 a 3 davant l’Ajax. Tot i perdre, els d’Eindhoven encara es troben líders amb 11 punts d’avantatge sobre el mateix Ajax. El migcampista va ser titular una vegada més amb els seus i el seu futur podria estar a Holanda el pròxim any. L’altre jugador prestat a l’estranger esta campanya, el brasiler Vinícius Araújo, no va ser convocat per segona setmana consecutiva amb el Standard de Lieja.

Pel que fa als jugadors que es troben cedits a la Lliga Espanyola, Fede Cartabia va estar els 90 minuts sobre l’herba en la derrota del seu Còrdova per 2 a 0 contra l’Espanyol. Robert Ibañez, en altre conjunt andalús, en aquest cas el Granada, també va disputar tots els minuts al partit en què van caure contra el Barça per 1 a 3. Per últim, el defensa Víctor Ruíz va presenciar l’empat del seu actual equip, el Vila-real, al Santiago Bernabéu.