+  ACTUALITAT  

Informe dels cedits: Fede tornà a marcar

Per Pere Alapont · 24 Novembre, 2014

Els jugadors cedits aquesta temporada pel València a altres equips han tingut protagonisme aquest cap de setmana en els seus respectius compromisos lliguers.

Pel que fa als futbolistes que militen a la Lliga BBVA, l’argentí Fede Cartabia anotà el seu tercer gol amb el Còrdova en l’encontre que el seu equip va empatar 2-2 a Elx. La cara negativa va vindre quan el jugador fou substituït. No es va prendre molt bé la decisió del seu tècnic, Miroslav Djukic, i se’n va anar del terreny de joc gesticulant i visiblement enfadat. Els equips de Víctor Ruiz i Míchel Herrero, Vila-real i Getafe, s’enfrontaren al Madrigal en un encontre que acabà decantant-se per als locals.2-1 al final i els dos jugadors que van coincidir vora mitja hora sobre la gespa, encara que el del Getafe va ser suplent.

Respecte als jugadors que estan prestant els seus serveis a l’estranger, el brasiler Vinícius Araújo no va anar convocat amb el Standard de Lieja per motius purament esportius; el jugador acaba de tornar de China de jugar amb la selecció brasilera sub 21. A Holanda, el mexicà Guardado va gaudir de 72 minuts a molt bon nivell en la posició que està ocupant sovint al PSV, la de migcampista.