+  ACTUALITAT

Informe dels cedits: Fede errà un penal

Per Pere Alapont · 11 Novembre, 2014

5 són els jugadors del València que aquesta temporada presten els seus serveis lluny de Mestalla. El que més a prop es troba, Víctor Ruiz, que juga per al Vila-real, disputà aquest cap de setmana els 90 minuts de l’encontre que el seu equip va empatar a Barcelona davant l’Espanyol. Míchel Herrero, per la seua part, va estar a la banqueta durant tot l’encontre que el Getafe va disputar contra l’Elx i que va acabar amb empat sense gols. L’altre cedit al futbol espanyol, l’argentí Fede Cartabia, fou titular, com ve sent habitual, amb el Còrdova i va errar un penal en un partit que acaba sense gols.

Pel que fa als dos homes que militen a l’estranger, el brasiler Vinicius no va tindre minuts en la victòria que el seu equip, el Standard de Lieja, va infligir al Genk per 0 a 2, i el mexicà Guardado, jugant com a migcampista, va disputar els 90 minuts amb el PSV i participà de la victòria per 1 a 2 a l’Heracles.