+  ACTUALITAT  

INFORME CEDITS: Nando segueix sent titular amb el Còrdova

Per Pere Alapont · 23 Novembre, 2015

El cap de setmana futbolístic ha deixat noves participacions dels jugadors cedits pel València a altres esquadres. L’home que més lluny es troba, Vinícius Araújo, va tornar a formar part de la convocatòria del Cruzeiro, però no va disposar de cap minut en l’encontre que el seu equip empatà a 1 contra el Palmeiras.

Ja a la Primera Divisió espanyola, Fede Cartabia tampoc va tindre cap minut amb el Deportivo al derbi gallec, el qual es va decantar a favor dels corunyesos per 2 gols a 0. El Granada, per la seua banda, va tombar 2 a 0 a l’Athletic Club. Rober Ibáñez fou titular i va estar 62 minuts sobre l’herba, on també va veure una groga. El seu company Salva Ruiz, per contra, acaba d’eixir d’una xicoteta lesió i no va ser convocat.

A la Segona Divisió, Nando tornà a ser titular amb el Còrdova i jugà pràcticament tot el partit que el seu equip va empatar a 1 a Tenerife.

A aquest repàs setmanal de les actuacions dels cedits s’incorpora ja Yoel, que podria jugar esta nit el seu primer partit amb el Rayo en casa del Getafe.