ACTUALITAT

Informe cedits: Jornada negra

Per Blanquinegres · 20 Septembre, 2016

Com és habitual després de cada jornada, analitzem la presència dels jugadors cedits del València CF en els seus respectius equips. Una jornada que no ha destacat pels seus positius resultats:

Yoel: La setmana passada informàvem que Yoel va accedir al terreny de joc després de l’expulsió de Riesgo. Aquesta setmana va ser el porter gallec el que va veure la targeta roja després d’una entrada sobre el sevillista Correa. Tanmateix, l’Eibar va aconseguir empatar a 1.

Ruben Vezo: Altre que va córrer la mateixa sort va ser el central portugués Ruben Vezo que també va ser expulsat davant el Betis, per doble amonestació. En aquest cas, el conjunt Nazari també va aconseguir l’empat al Villamarín.

Pablo Piatti: L’argentí va ser retirat abans del quart d’hora de l’Espanyol – Real Madrid per problemes al soli. El jugador ha sigut sotmés a proves mèdiques i estarà de baixa 3 setmanes.

Nando: El valencià va jugar els 90 minuts del Getafe – Oviedo. Partit que es van emportar els madrilenys els 3 punts en un resultat de 2-1.

Álvaro Negredo: El madrileny va marcar el gol que va avançar al seu equip, encara que finalment va perdre en la visita a l’estadi de l’Everton per 3 gols a 1. El Davanter va botar per damunt de tots i va fer un bon gol.