ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El València remodela el ratpenat de Mestalla que no estarà fins l’agost, mentre prepara el centenari de Mestalla

Per Alex Alfaro · 18 Maig, 2023

Ens trobem ja en una setmana important per a la història del València C.F. Malgrat la mala situació en la qual està submergit l’equip amb la lluita pel descens, aquest cap de setmana el valencianisme té una cita amb la història. Mestalla, la nostra casa, compleix 100 anys d’història.

El València C.F porta preparant des de fa més d’any i mig, a través d’una comissió dedicada per a això, en un pla d’idees per a la celebració del centenari. La mala situació esportiva ha provocat que no es puguen dur a terme moltes d’elles perquè el club considera que provocaria llevar el focus en el veritablement important que és el futbol i aconseguir la permanència.

El centenari es compleix el dissabte dia 20, i el club va demanar a La Liga celebrar el partit aqueix dia perquè coincidiren els homenatges, no obstant això no va ser aprovat ja que el Reial Madrid jugava Champions. No obstant això, sí que hauran actes diumenge que ve en la prèvia del partit.

El club busca que l’hora prèvia siga d’homenatge cap als socis i també de record cap a tots aquells que ja no estan però que van acudir al seu seient a Mestalla durant tota la seua vida. Serà un dia on la banda de música també tinga una importància major a la normal, i en algun moment previ al partit interpretarà l’himne de la comunitat valenciana perquè es puga cantar per part dels presents.

A més, amb motiu del centenari es preparen un altre tipus d’actes que no tindran lloc aquest cap de setmana. Un d’ells serà la remodelació del ratpenat que presideix la façana principal de Mestalla i que va ser llevat fa unes setmanes per a la seua remodelació. No obstant això, aquesta tasca no estarà finalitzada fins el mes vinent d’agost i per això, en les pròximes hores s’instal·larà un ratpenat provisional amb motiu del centenari.

D’altra banda, el club també busca data al partit de llegendes que va anunciar la presidenta Lay Hoon Chan el dia de la junta d’accionistes, però que amb motiu de la situació esportiva el club ha entés que no era el millor moment. A l’espera de veure com finalitza la competició, es busquen dates al setembre o octubre