ACTUALITAT  

Indignació entre el valencianisme per una foto manipulada del club

Per Alex Alfaro · 28 Desembre, 2023

El València va tornar a entrenar-se a Mestalla amb els aficionats aprofitant l’època nadalenca, abans d’entrar en un mes de gener crucial amb una gran quantitat de partits. L’equip dirigit per Baraja jugarà quatre partits de lliga, Vila-real, Cadis, Athletic i Atlètic de Madrid, els setzens de la Copa del Rei contra el Cartagena, i uns possibles huitens i quarts de final.

Els futbolistes han tingut uns dies de vacances per a desconnectar i viure el nadal amb les famílies i ara tornen al treball per a afrontar un mes de gener dens, que determinarà perquè lluitarà el València fins a final de temporada.

L’equip de Baraja es va exercitar en un entrenament a porta oberta per a agrair l’enorme suport rebut durant l’any, i que, segons ha afirmat Enrique Pacheco, speaker oficial del València, en Mestalla van assistir més de 15000 persones.

Baraja i els capitans van agrair a l’afició el seu suport

Quan va acabar l’entrenament, l’entrenador del València va voler agrair a l’afició que va assisitr a Mestalla, i a més va deixar un missatge en forma de desig als presents: “fer un València campió”, va indicar el Pipo.

Els capitans Gayà, Jaume i Paulista també van agrair als aficionats pel seu suport durant tot el 2023, i buscar un millor 2024 “esperant que l’any que ve siga millor que el que hem passat”, va dir el de Pedreguer.

Foto de família manipulada

Va arribar l’hora de la tradicional foto de família on la plantilla i el cos tècnic van posar al costat dels aficionats que estaven situats en la zona de tribuna. Com és normal, un aficionat va mostrar i va alçar la pancarta de “Lim go home”. Estranyament, a la foto publicada pel propi club en xarxes socials eixa pancarta no apareix. El fotògraf no va capturar just l’instant en el qual no estava el cartell groc, sinó que el València va preferir modificar i manipular la foto perquè no es vera la crítica al màxim accionista. D’aquesta manera apareix una senyora dues vegades a la foto i no ho fa el cartell groc.